huawei p20 pro
Neutral

Huawei P20 Pro – perfect pentru cele mai instagramabile fotografii

Ştiţi momentul acela în care aveţi o obsesie legată de ceva anume şi vreţi cu orice preţ acel ceva?

Ei bine, asta mi s-a întâmplat cu Huawei P20 Pro. Dar pentru că şi-au făcut loc, totuşi, câteva urme de îndoială, având un telefon nu mai vechi de 1 an de zile care mergea foarte bine şi de care eram mulţumită, iubitul meu a decis să mă ajute puţin. Într-o bună seară îmi lăsasem telefonul la voia întâmplării în pat, aşa că neobservându-l, a reuşit să se aşeze cu genunchiul pe el, iar eu m-am ales cu un telefon curbat, de mai mare dragul. Televizoarele LED curbate sunt la mare modă, aşa că de ce nu ar fi şi telefoanele de acest tip? 😀

Karma sau nu, dar a trebuit să îmi iau Huawei-ul. Auzisem că face poze foarte bune şi cum în ultima vreme am început să pozez mai des tot felul de minunăţii, mi s-a părut o variantă bună.

Folosesc deja telefonul de câteva luni de zile şi pot să spun că sunt super mulţumită. Eu am ales variantă pe negru, pentru că nu prea mă dau în vânt după telefoanele albe sau cele colorate.

Huawei P20 Pro are un design elegant, iar camerele ies în evidenţă faţa de profilul general. Recomand utilizarea unei huse de protecţie, pentru că tinde să fie cam alunecos.

Internetul este plin de review-uri la acest smartphone, aşa că nu voi intra în detalii şi voi puncta pe scurt ce m-a impresionat.

Puncte forte:

  • Design elegant
  • Ecran bun cu o luminozitate ridicată, culori plăcute şi unghi larg de vizualizare
  • Sunet excelent
  • Hardware puternic cu un software bine scris ce impresionează prin viteză
  • Autonomie excelentă. Bateria ține undeva la 2 zile, dacă nu este folosit telefonul hardcore
  • Cameră foto şi video cu rezultate spectaculoase

Puncte slabe – sincer, până în momentul de faţă nu am găsit ceva care să mă deranjeze.

Dacă ai ales să îţi achiziţionezi acest telefon, cu siguranţă principalul motiv este modul profesional în care realizează fotografiile. Aş că mă voi axa pe acest aspect şi las aici o colecţie de fotografii needitate, realizate cu Huawei P20 Pro.

Camera foto : primul sistem cu 3 camere, inclusiv Leica (20MP /40MP /8mp) + rezoluţie combinată de 60MP, 3x zoom şi ISO maxim 102400.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *