Diverse

Cum să călătoreşti în siguranţă și confort în vremea pandemiei

Cum să nu iubeşti călătoriile? Feelingul acela pe care îl ai atunci când explorezi lumea în lung şi în lat şi te pierzi în frumuseţea locurilor necunoscute.

Călătoriile reprezintă o modalitate excelentă de a evada din monotonia, din rutina zilnică, de a descoperi lumea şi totodată de a te elibera complet de griji şi stres.

Chiar dacă ultima perioadă nu a fost cea mai prielnică pentru a călători în afara ţării, a reprezentat totuşi un bun prilej de a descoperi frumuseţile din ţara noastră. Iar România are mult de oferit: locuri liniştite, cu cărări prea puţin atinse de paşii omeneşti, unde sălăşluieşte tradiţia românească, castele, glampinguri, căsuţe în copac sau cabane ascunse, pe care oricine s-ar bucura să le vadă.

Un sfat de călătorie care poate face diferenţa

Pentru excursiile în ţară lucrurile sunt simple cu transportul, deoarece cu maşina poţi ajunge aproape oriunde. Este bine să eviţi pe cât posibil călătoriile cu autocarul sau cu trenul, deoarece nu sunt confortabile, se pierde prea mult timp pe drum, şi mai ales în perioada pandemiei este recomandat să pui pe prim plan siguranţa, confortul şi flexibilitatea pe care le poate oferi o maşină.

Pentru că nu toată lumea are la dispoziţie o maşină, o opţiune bună reprezintă închirierea acesteia. Este mult mai la îndemână şi mai sigur, spre deosebire de o călătorie cu trenul, de exemplu.

Care ar fi avantajele închirierii unei maşini

Domeniul rent-a-car s-a dezvoltat foarte mult în ultima perioadă chiar şi în ţara noastră, fapt datorat avantajelor pe care le oferă, şi nu poate decât să mă bucure acest lucru.

Din ce am observat, aş putea spune că principalele beneficii ar fi:

  • Calitatea, siguranţa şi confortul – pentru mine sunt prioritare. Vreau să am confort şi libertatea de a mă opri unde vreau pentru a face o poză sau pur şi simplu pentru a admira peisajul. Şi siguranţa, desigur, care este primordială în această perioadă.
  • Poţi ajunge în locuri mai greu accesibile şi nu mai pierzi timpul folosind mijloacele de transport în comun.
  • În unele cazuri, costurile pot fi mai scăzute dacă închiriezi o maşină, mai ales dacă ştii că ai probleme cu maşina ta şi trebuie să o duci în service înainte de plecare. Plus, este mai puţin stresant.

Dacă eşti din Timişoara poţi opta pentru serviciile ireproşabile ale unei companii de închirieri maşini. Este vorba de 365Rent, care, de asemenea, mai are staţii de închiriere în Arad, Braşov, Cluj, Deva, Oradea, Sibiu, iar pe plan extern Budapesta şi Belgrad.

Maşinile sunt curate şi foarte bine întreţinute, un aspect deosebit de important. În plus, varietatea de maşini disponibile face mult mai simplă alegerea pentru oricine. Eu prefer maşinile micuţe, aşa că este un mare plus să am mai multe variante la dispoziţie. De asemenea, serviciile pe care compania le oferă sunt de înaltă calitate, iar procesul închirierii în sine este unul simplu şi rapid.

Un aspect care îmi place și de care plănuiesc să profit în viitor este că, spre deosebire de alte companii de genul acesta, mașinile pot fi folosite pentru a călători oriunde în Europa.

Pentru anul viitor am deja în plan un tur prin țară și cu siguranță voi apela din nou la ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *