Style

Cum aleg să port rochia din dantelă în ținute casual

Majoritatea ar spune că rochia albă din dantelă este cea mai bună alegere pentru o petrecere sofisticată şi ştim cu toţii că într-adevăr rochiile realizate din acest material preţios sunt făcute să fie purtate îndeosebi seara. Totuşi, regulile sunt făcute să fie încălcate.

Eu, de exemplu, ador combinaţia dintre o rochie albă din dantelă,  tenişi și jachetă de blugi.

De asemenea, mi se pare că rochia albă din dantelă arată foarte cool şi alături de nişte ghete biker şi o pălărie Fedora.

Rezultatul: nişte ţinute fresh, dar feminine şi confortabile.

Ce recomandări aş avea:
  • Pentru că rochia din dantelă este deja o piesă statement, nu trebuie purtata cu accesorii opulente. Respectăm principoiul: Keep it simple!
  • Se poate adăuga culoare ţinutei, însă nu trebuie exagerat. Se poate da foarte ușor în kitsch, mai ales dacă o asemenea rochie este purtată cu teniși roz neon, spre exemplu și alte accesorii multicolorate. În schimb, albul merge de minune cu negru/gri și nuanțe pale.
  • Pentru că este în mare vogă, poți alege o rochie tip sacou cu aplicații din dantelă, pe care să o asortezi cu accesorii în stil minimalist, indiferent că este vorba de o pereche de teniși simpli sau sandale cu toc.

Iată câteva ţinute care mi se par de-a dreptul irezistibile:

© pinterest.com / obzorus.com / wheretoget.it

© ladymoriartyinparis.blogspot.com / elle.com / thefashioncuisine.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *